Неотент - силата на сянката
 
Неотент Неотент Неотент
 
 

ВЕТРОЗАЩИТА

Ветрозащитните прегради от прозрачно PVC са приемливо решение когато не искате да поставяте дограма или друг вид остъкляване.

Изключително подходящи са за балкони, покрити тераси, лоджии, дървени навеси, барбекюта, заведения.

Изпълняват се вертикално; в редки случаи и под известен наклон. Позволяват защитените пространства да се използват с или без отопление през всички студени месеци и топли ветровити дни.

Предпазват от вятър, дъжд, прах, сухи листа, навявания от сняг, влизане на животни. Могат да се изпълнят с допълнителни самозалепващи се ленти и волан за по-добро уплътняване на технологичните разстояния.

 – материал  –  прозрачен PVC филм /Crystal Clear Transparent Sheets/ с ширина на ролката 100см, 137см, 150см и 160см и дебелина 0,8мм.

– лепи се хоризонтално и задължително се обкантва  с армирано с PVC в цвят по избор; минимална ширина на страничните кантове 8см, максимална  –  по желание.

– прозрачните  ветрозащитни прегради се изработват в ширина от 80см до 600см (при необходимост и повече в разумни граници)
– спускане – от 100см до 300см

– закрепване – на стена, таван, дървена или метална конструкция

– задвижване – само с редуктор и манивела

– законтряне – с алуминиеви куки – подвижни или неподвижни в зависимост от мястото на монтаж

–  не предлагаме статични прегради с ципове, копчета, капси, връзки, винтове и т.н.

–  не изпълняваме статични изработки за навеси, шатри, люлки, беседки, лодки, катери, трактори, комбайни, ремаркета, калъфи за мебели, коли, манекени, покривала за басейни и сцени, и т.н.

–  не продаваме прозрачно и армирано PVC като материали

 

 

*За допълнителна техническа информация, консултация или конкретна оферта използвайте формата ни за контакт на съответната страница.

 

 

ПРОЗРАЧНО PVC С КАСЕТА

Благодарение на широките 120мм алуминиеви водачи с четки се постига максимално уплътняване на защитените пространства. Като опция касетата може да се изпълни и с армирано PVC, акрилен плат или PVC мрежа. Предлагаме и касети с цип. Възможно е и изпълнение с термообработено прозрачно PVC с дебелина 0,6мм.

– размери в ширина – от 100 см до 400 см

– вертикално спускане – от 150 см до 300 см

– задвижване – ръчно с редуктор и манивела или с тубуларен двигател