Неотент - силата на сянката
 
Неотент Неотент Неотент
 
 

ВЕТРОЗАЩИТА

Ветрозащитните прегради от прозрачно PVC са изключително подходящи за балкони, лоджии, барбекюта, заведения. Изпълняват се вертикално; в редки случаи и под известен наклон. Позволяват защитените пространства да се използват с или без отопление през всички студени месеци и ветровити дни.  Предпазват от вятър, дъжд, прах, сухи листа и навявания от сняг. Могат да се изпълнят с допълнителни самозалепващи се ленти и волан за по-добро уплътняване на технологичните разстояния.

Материал  –  прозрачен PVC филм /Crystal Clear Transparent Sheets/ с ширина на ролката 100см, 137см, 150см и 160см и дебелина 0,8мм. Лепи се хоризонтално. Задължително се обкантва  с армирано с PVC в цвят по избор. Минимална ширина на страничните кантове 8 см, максимална  –  по Ваше желание.

– ветрозащитните прегради се изработват в ширина от 80 см до 650 см /при необходимост и повече в разумни граници/
– спускане – от 100 см до 350 см
– закрепване – на стена, таван, дървена или метална конструкция
– задвижване – изпълняваме само и единствено с вал, редуктор, манивела и законтряне с алуминиеви куки – подвижни или неподвижни в зависимост от мястото на монтаж

–  не предлагаме статични прегради с ципове, копчета, капси, връзки, винтове и т.н.

–  не изпълняваме статични изработки за навеси, шатри, люлки, беседки, лодки, катери, трактори, комбайни, ремаркета, калъфи за мебели, коли, манекени и т.н.

–  не предлагаме и продаваме прозрачно и армирано PVC като материали

 

 

*За допълнителна техническа информация, консултация или конкретна оферта използвайте формата ни за контакт на съответната страница.

 

 

ПРОЗРАЧНО PVC С КАСЕТА

Благодарение на широките 120мм алуминиеви водачи с четки се постига максимално уплътняване на защитените пространства. Като опция касетата може да се изпълни и с армирано PVC или плат.
– ширина – от 100 см до 400 см
– спускане – от 150 см до 300 см
– задвижване – ръчно с редуктор и манивела или с тубуларен двигател